Me teemme kuvasi

sarja1.jpg

Teemme ammattitaidolla ja innolla koko kuvatuotannon, suunnittelusta aina viimeistelyyn asti. Kaikilla kuvaajillamme on oma, ainutlaatuinen kädenjälkensä ja takanaan vahva, luova tiimi. Asiakkaamme arvostavat meissä luotettavuutta, tehokkuutta ja idearikkautta.

Autamme asiakkaitamme ideoinnissa, projektien suunnittelussa ja tuottamisessa, tai toteutamme valmiit ideat. Ammattitaitoiset ja kokeneet kuvaajamme yhdessä monitaitoisen kuvausjärjestäjämme kanssa puhaltavat ideaasi hengen. Saat valmiit huippulaatuiset kuvat ja videot nopeasti ja luotettavasti. Teemme yhteistyötä ammattimaskeeraajien, mallitoimistojen, ruokatoimittajien ja äänituottajien kanssa niin studiossa, lokaatiossa kuin maailmallakin.

 

asiakkaitamme

Fotonokka_Logobanneri_2018_Web_s.jpg
 

studiomme

Valoisat ja monikäyttöiset tilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä, Suvilahden ja Tukkutorin naapurissa. Meillä on kuusi erillistä studiota, joista kolmeen on rakennettu toimivat kuvauskeittiöt. Runsas ja monipulinen valaisukalusto sekä suuret ikkunat takaavat, että valoa riittää talvellakin.

Kolmeen studioon on rakennettu erilaiset, hyvin varustellut kuvauskeittiöt. Vaaleasävyinen keittiömme muuntuu kodikkaasta perhekeittiöstä moderniksi ja selkeäksi, kun taas romanttisessa vedenvihreässä keittiössä valloittavat vintage -henkiset yksityiskohdat.