Kaisa Pelkonen

Tuottajamme Kaisa pitää projektien langat napakasti käsissään ja huolehtii, että kaikki palikat ovat paikoillaan. 12 vuoden kokemus kuvausjärjestäjänä näkyy hänen työssään kykynä ymmärtää, mitä osa-alueita kuvausprojektiin kuuluu ja millaiset tekijät tarvitaan, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos.

Kaisa on myös kuvatuotannon moniosaaja, jolta sujuvat niin muotistailaus ja lavastus kuin rekvisitointi ja ruokastailauksetkin. Kaisa nauttii käsillä tekemisestä, ja hän on pelastanut monta projektia taikomalla mahdottoman mahdolliseksi. Hänellä on herkkyyttä ymmärtää tunnelmat ja tarpeet ja taito konkretisoida ideat näkyviksi.

Estetiikka ja visuaalinen tasapaino ovat minulle tärkeitä. Löydän kauneutta arkisista, jokapäiväisistä asioista ja nautin sen esiin tuomisesta.

Ota yhteyttä:
kaisa@fotonokka.fi / +358 45 6310 788

 

 

Portfolio

Valion jugurttipakkauskuviin tarvittiin vaniljankukka. Koska Madagaskarille suuntautuva kuvausmatka ei ollut mahdollinen, tein kukan sävytetystä mehiläisvahasta.

Tein presidentin käyttämät valkoisen ruusun ritarikunnan käädyn ja rintatähdet askartelufoliosta, sillä aitoja ei mainoskäyttöön saanut lainata.

 

Sanottua

Äiti on kiltti tiikeri.
— Oiva, 2,5 v
 
Kaisa on peloton, huikean neuvokas toimeen tomerasti tarttuva maalaistalon tyttö.
— Kristiina Hemminki, Valokuvaaja, Fotonokka