Kristiina Hemminki

Kristiinan mielestä kuvissa on tärkeintä tunne ja tunnelma; "Kuvan pitää viedä, valloittaa, huikeasti liikuttaa, tuoksua, tuntua, suorastaan tiristä. Sielun tulee aina saavuttaa katsojansa."

Kristiina on eteläpohjalainen kosmopoliitti, joka on hakenut oppinsa Kaliforniasta ja Washingtonista saakka aikana, jolloin Polaroideja kului ja filmiä paloi. Kristiinalla on mittava kansainvälinen ura valokuvauksen parissa, ja tämä valaisutekniikan mestari hamuaa yhä lisää.

Valokuvaajana hän viihtyy niin villitsemässä lapsimalleja hurjaan riemuun kuin pakkauskuvien kurinalaisessa maailmassakin. Kristiinan aurinkoinen olemus valaisee pilvisenkin päivän!

Avainsanat: Food, Products, People, Advertising, Living, Interiors
Ota yhteyttä: krisse@fotonokka.fi / +358 40 5920 008

 

Portfolio

19_Streetryhma_3627.jpg
 

SANOTTUA

On ollut hienoa saada tehdä vuosien ajan Krissen kanssa kuvauksia. Hänen rautaisella ammattitaidollaan ja iloisuudellaan syntyy toinen toistaan ihanampia tunnelmakuvia.
— Minnamari Mattila, Communications Coordinator, Fazer Group
 
Krissen kanssa on kuvattu aikojen saatossa mansikka jos toinenkin; edestä ja takaa, aamu- ja iltavuoroissa. Ja aina tulee priimaa! Kuvauspäivä Krissen kanssa on kuin valohoitoa!
— Tessa Helle, Designer, SEK Point
Krisse on mahtava valomestari, joka muutaman adjektiivin perusteella pystyy loihtimaan halutun fiiliksen kuvaan. Krisse keksii aina ratkaisun, kun muilta loppuvat ideat. Hän on pilkunviilaajan paras kaveri, joka jaksaa vielä pitkänkin päivän lopussa hymyillä.
— Jyrki Nuutinen, Designer, SEK Point