Mikko Tikka

Still Life -valokuvaus on pitkään ollut Mikko Tikalle läheisin kuvausmuoto, vaikka hän aloittikin kuvaajan uransa lumilautakuvauksesta. Käsityöläisyys ja teknologia ovat hänen työssään erottamattomat; hän etsii jatkuvasti luovia ratkaisuja laitteiden, valaisun ja jälkikäsittelyn saralta saadakseen aikaan täydellisen lopputuloksen.

Mikko on ensimmäiseltä ammatiltaan puuseppä. Tässä ammatissa opittu hahmotuskyky, pikkutarkkuus ja huolellisuus välittyvät myös hänen kuvissaan. Nikkarointitaidoista on myös usein suurta hyötyä kuvauksiin valmistautuessa.

Mikko on työskennellyt mainosvalokuvauksen ja jälkikäsittelyn parissa vuodesta 2001, ja on tänä aikana kehittynyt alansa huipuksi. Tällä hetkellä hän tekee sporttikuvien ohella pääasiassa vaativia tuotekuvia, pakkauskuvauksia sekä videokuvausta.

Avainsanat: Still Life, Product Photography, Packages, People, Sport, Cinematography, Digital Retouching
Ota yhteyttä: mikko@fotonokka.fi / +358 40 5204 328

 

Portfolio

002_McDonalds.jpg
 

Sanottua

Mikko on mukava kaveri ja idearikas ammattilainen, jolta eivät keinot lopu hankalissakaan tilanteissa. Kuvauksissa on aina hyvä musa ja hyvä moodi!
— Pia Thurman, Senior Designer, Pentagon Design
 
Fotonokan kanssa on ollut ilo tehdä kuvauksia jo muutaman vuoden ajan. Mikon rauhallinen ja erittäin ammattitaitoinen ote työhön on ylittänyt odotukset useasti.
— Satu Nummela, Team Manager, Rautakesko Oy