Fotonokan Sara Lehtomaa kuvaajana LUMIn ja Naisten Pankin hyväntekeväsyyskampanjassa

Fotonokan Sara Lehtomaa kuvasi LUMIn ja Naisten Pankin yhteistyökampanjan, jossa tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta. Yhteistyön kantavana teemana on tuki ja sen merkitys. Kampanjan kasvoina toimivat näyttelijä Alina Tomnikov, tv-kokki Pipsa Hurmerinta ja stailisti Vesa Silver.

Lumi_Naisten_Pankki_Alina_191 copy.jpg

Kysyimme Saralta mietteitä projektiin osallistumisesta:

“Olen todella iloinen, että minut valittiin mukaan projektiin, jolla on näin on hyvä tarkoitus. Kampanjan teema - “who supports you” - on itsellenikin tärkeä aihe, jota kannustan jokaista pohtimaan. Läheisten tukea ja läsnäoloa pidetään liiankin usein itsestäänselvyytenä ja sen arvo jää helposti taka-alalle.”

Lumi_Naisten_Pankki_Pipsa_56.jpg

“Pohtiessani omaa tukiverkostoani mieleeni tulee ensimmäisenä vanhempani, jotka ovat aina tukeneet ja kannustaneet minua panostamaan omiin kiinnostuksen kohteisiini ja mahdollistaneet lukuisat harrastukseni. Tämä on varmastikin yksi pääsyistä miksi olen uskaltautunut luovalle alalle sen epävarmuudesta huolimatta. Olen saanut tukea myös poikaystävältäni Niklakselta, hän on kannustanut tavoittelemaan parasta itseäni sekä pohtimaan omaa toimintaa objektiivisemmasta näkökulmasta. Kaikki tämä on mahdollistanut itseni kehittämisen.”

LUMI lahjoittaa kampanjan aikana nettikaupassa myytyjen tuotteiden tuotoista viisi prosenttia Naisten Pankin toimintaan. Kampanja-aika on 9.10-22.11.2018.

Lumi_Naisten_Pankki_Vesa_85.jpg