Esittelyssä Fotonokan uusi valokuvaaja-assistentti: Tapio Ranta-aho

Fotonokalla keväällä työharjoittelunsa suorittanut kuvaajalupaus Tapio Ranta-aho on palannut studiolle!

Tapio valmistui Lahden Muotoiluinstituutista loppukeväästä ja nyt hän on aloittanut Fotonokalla valokuvaaja-assistenttina.

Tarkka ja järjestelmällinen Tapio kuvaa pääasiassa tuote- ja still life -kuvia. Hänellä on myös palava intohimo muotokuvaukseen, ja hänen unohtumattomin muotokuvaprojektinsa onkin opinnäytetyönä toteutettu muotokuvasarja rock-musiikin kuuntelijoista. Projektia varten hän kävi kuvaamassa ihmisiä useissa eri kaupungeissa heidän omissa kodeissaan ja bändien treeniksillä.

”Kuvausprojekti oli suurin koskaan toteuttamani, ja klisee ”verta, hikeä ja kyyneleitä” piti sen kohdalla paikkansa hyvinkin kirjaimellisesti. Aihe oli minulle henkilökohtaisesti läheinen, ja oli antoisaa työstää sitä hengenheimolaisten kanssa”

Tiivistetysti Tapio on ammattimainen jokapaikan höylä, joka on osavastuussa myös studiomme supersuosituista Perjantaikuvista.

Lämpimästi tervetuloa takaisin Tapsa!

tapio2_b.jpg