Suvi Laineen "READY, SET, GO" -kalenteriprojekti

Fotonokan Suvi Laineen “READY, SET, GO” -kalenteriprojektin kuvat perustuvat minimalistisiin harkittuihin sommitelmiin. Suvi toteutti projektin yhteistyössä stylisti ja sisustustoimittaja Jenni Juurisen kanssa.

“Yhteistyö toisen visualistin, stylisti ja sisustustoimittaja Jenni Juurisen kanssa oli hedelmällistä. Inspiroiduimme urheilukenttien- ja välineiden estetiikasta, niiden väreistä ja muodoista.“ – Suvi Laine

09_sulkapallo_2500pix.jpg
06_tennis_2500pix.jpg

“Kuvasin seinäkalenterin, koska halusin kehittää omaa kuvallista ilmaisua. 12 kuvan sarja oli sopivan laaja kokonaisuus ja antoi mahdollisuuden pohtia omaa visuaalista maailmaa pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti.” – Suvi Laine

sport_jääpallo_3076_2500pix.jpg
11_lentopallo_2500pix.jpg

Voit tutustua kalenteriin ja sen kuvastoon tarkemmin Suvin Instagramissa @suvilta ja hankkia kalenterin My o My Xmas Garagesta (Helsinki), PUF Design Marketista (Turku), TRE Laplandista (Äkäslompolo) tai ottamalla yhteyttä Suviin suvi@fotonokka.fi / +358 40 737 0914.