Syysterveiset ja maukkaita tiimiuutisia!

"Great things in business are never done by one person. They are done by a team of people.”- Steve Jobs

 

Iloisia uutisia studioltamme Vilhonvuorenkadulta: Fotonokan tiimi täydentyy kolmella uudella tekijällä!

Olga Poppius

Olga Poppius

Ammattitaitoinen tiimimme saa vahvistusta niin uuden valokuvaajan, markkinointipäällikön kuin assistentinkin myötä. Studiolla aloittavat energisyydestään tunnettu valokuvaaja Olga Poppius, markkinoinnin moniosaaja Maiju Hasko sekä keväällä Lahden Muotoiluinstituutista valmistunut, Fotonokassa jo aiemmin työharjoittelunsa suorittanut Tapio Ranta-aho.

Maiju Hasko

Maiju Hasko

Tapio Ranta-aho

Tapio Ranta-aho

Haluamme Fotonokalla panostaa yhä enemmän asiakkaan kokonaisvaltaisempaan palvelemiseen sekä löytää uudenlaisia väyliä tuottaa ja jalostaa toimintaamme. Meidät tunnetaan ammattimaisesta ja lämpöisestä ilmapiiristämme ja on aivan mahtavaa saada tiimiimme kolme uutta motivoitunutta tekijää!

Tervetuloa Olga, Maiju ja Tapio!