Esittelyssä Fotonokan uusin vahvistus: Olga Poppius

EnHats215275 copy.jpeg

Upeista muoti- ja lifestyle -kuvistaan ja energisestä otteestaan tunnettu Olga Poppius aloittaa Fotonokan riveissä. Vahva visuaalinen näkemys ja idearikkaus tuovat hänen kuviinsa oman suuren lisäarvonsa. Olgalle on äärimmäisen tärkeää, että hänen kuvistaan huokuu energia ja elinvoimaisuus. Muun muassa Miamissa ja Barcelonassa vietetyt vuodet ovat vaikuttaneet hänen työskentelyynsä vahvasti: “Minulle on tärkeää saada kuviini elämisen eri sävyjä. Ulkomailla asuminen on ehdottomasti tuonut näkemyksellisyyteeni monialaisuutta ja maailmalla vietetyt vuodet näkyvät vahvasti tekijyydessäni.” 

LUMI_SS1819414.jpeg
LUMI_SS1819380 copy.jpeg
LUMI_SS1819685.jpeg

Olgan kuvattavaksi tullaan aina uudestaan, eivätkä syynä ole pelkästään hänen näkemykselliset kuvansa, vaan myös positiivinen ilmapiiri jonka hän kuvaustilanteisiin luo. Hänellä on loputon uteliaisuus maailmaa ja elämää kohtaan: Olga ottaa riskejä ja heittäytyy – ja kannustaa kuvauksissaan myös muita heittäytymään.

S_V_E4047 copy.jpeg

Jatka tutustumista tai ota yhteyttä alla olevista linkeistä!